Openingstijden

Maandag 18u - 21u
Dinsdag 18u - 21u
Donderdag 9u - 21u
Vrijdag 10u - 14u
Zaterdag 10u - 14u
Woensdag en Zondag Gesloten

 

*Woensdag tss 9u en 12u

*Zaterdag tss 14u en 16u

Is het salon geopend uitsluitend voor de aankoop van je *favoriete producten!

Gelieve een berichtje te sturen als je wilt langskomen.

 

*De beste, natuurlijke oplossing voor de verzorging van de huid! Dankzij de hoge concentratie aan natuurlijke actieve bestanddelen uit frambozenpitolie en rijstpoeder biedt Body & Bess de juiste verzorging voor zowel de droge en gevoelige huid als voor de gemengde en onzuivere huidtypes.

 

*Ga voor plastiekvrij in je badkamer met de bars van WONDR! Shampoo, conditioner, facewash, douche en scrubbars, zelfs shavebars en safety razor scheermes zijn hier talrijk aanwezig! 100% Belgisch, Vegan, natuurlijke ingredienten dus 0% schuldgevoel!

 

* De zonnelijn van THIS IS US is heel populair. Deze producten zijn Vegan, hebben een heerlijke geur op basis van tuberoos, jasmijn en zwarte bessen. Een hoge factor die de huid beschermen tegen UVB en UVA stralen. Je hebt de bodyspray in 100ml en 200ml, de face cream bevat een specifieke ingredientenmix om pigmentvlekken te voorkomen en de after sun geeft een diepe hydratatie, kalmeert de huid en velicht de trekkerigheid.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Disclaimer

1.Copyright

Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming van Schoonheidssalon NaturalBeautyCare.By.Wendy informatie of beeldmateriaal van de website openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of te verspreiden. De informatie mag wel worden afgedrukt en/of gedownload voor eigen gebruik. Voor meer informatie kunt u via de e-mail contact opnemen met de beheerders van deze website: naturalbeautycare.by.wendy@gmail.com

 

  2. Aansprakelijkheid

 1. Het schoonheidssalon is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook die is ontstaan doordat de klant de schoonheidssalon onjuist en/of onvolledig heeft ingelicht over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

 

2.Het schoonheidssalon is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke bezittingen die door de klant zijn meegenomen naar het schoonheidssalon.

 

3.Het schoonheidssalon besteedt de uiterste zorg aan de informatie die op de website beschikbaar wordt gesteld, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van deze informatie. Het schoonheidssalon aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door gebruik van de website of vanwege de onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op de website. Komt u onvolledigheden of onjuistheden tegen op de website dan stellen we het op prijs dat u de beheerder van de website via de e-mail hierover contacteert: naturalbeautycare.by.wendy@gmail.com

 

4.Het schoonheidssalon is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op de website plaatsen, bijvoorbeeld als reactie op een bericht, en kan dan ook niet voor eventuele schade als gevolg hiervan aansprakelijk gesteld worden.

 

5.Het schoonheidssalon kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het plaatsen van auteursrechtelijk materiaal door bezoekers van de website.

 

6.Het schoonheidssalon streeft ernaar dat de website voortdurend toegankelijk is, maar het schoonheidssalon is niet aansprakelijk voor de mogelijke gevolgen wanneer om welke reden dan ook de website niet beschikbaar is of niet correct functioneert. Het schoonheidssalon kan niet garanderen dat de website vrij is van virussen of andere verstorende elementen.

7.De website van het schoonheidssalon kan hyperlinks naar websites van derden bevatten of hier onrechtstreeks naar verwijzen. Dit impliceert geen goedkeuring van de inhoud hiervan. Het schoonheidssalon is niet aansprakelijk voor de inhoud en kenmerken van deze websites en eventuele schade die hierdoor wordt veroorzaakt.

 

3.Wijzigingen

Het schoonheidssalon behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging de website naar eigen inzicht en op welk moment dan ook te veranderen. Het schoonheidssalon is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de verandering of de beëindiging van de website.

 

Rating: 4.1666666666667 sterren
12 stemmen