New!!! Ice globe summer treatments!

50 min € 45

90 min €60

Ice globes maken de huid:

- Beter gehydrateerd

Door de verkoeling van de huidcellen wordt het celvocht en het tussenweefselvocht langer vastgehouden waardoor huidverdamping vermeden wordt.

- Elastisch

Verkoeling van het lederhuid elastineweefsel, zorgt voor het krimpen van de vezels. De elastinebundels spannen zich op waardoor de huidveerkracht verbetert.

- Ontspannen

Bij verfrissing ontspant de huid. Gevoelige letsels, branderigheid, jeuk en irritatie verminderen en roodheden kalmeren.

- Glad en strak

Wanneer de ice globes de poriën laten sluiten, worden actieve grondstoffen tegen huidveroudering sneller vastgehouden door de huid.

- Stralend

De verkoeling houdt de zuurstof in het bloed langer actief en voorziet het huidweefsel van een ware zuurstofboost die de huid doet stralen.

- Fris

Door de verkoeling van het onderhuids bindweefsel wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Ook rondom de ogen zien we dat vochtophopingen verminderen en de oogzone hierdoor een gezondere kleur krijgt.

 

Me- Time + Staaltjes      90min   €80

 

Bij een 1ste bezoek is het aan te raden een  "me-time" behandeling te boeken waarbij ik  

uw huidtype analyseer en de nodige producten specifiek aan jouw huidtype bepaal.

Zo krijg je ook uw mini producten mee naar huis om de verzorging van het gelaat verder te zetten en de verbetering van de huid merkbaar word.

 

 

 

Basic Skin Care         40min     €35

 

Deze gelaatsbehandeling biedt de huid een aangename verzorging om de huid gezond en vitaal te houden.  Er word een oppervlakkige reiniging gedaan, een peeling, comedonen worden verwijderd, de wenkbrauwen worden in model gebracht en afsluiten met een dagcrème. 

Deze verzorging is geschikt voor alle huidtypes.

 

 

Jeugd Skin Care  (tot 18jaar)    50min        €40

 

Deze gelaatsbehandeling is speciaal voor tieners die te maken hebben met onzuiverheden, acné, glimmende huid.

Tijdens deze verzorging wordt de huid grondig gereinigd, kalmeren we de ontstekingen en herstellen we de huid waarbij  een fris en aangenaam gevoel gewaar wordt. Het is belangrijk om thuis deze verzorging verder te zetten met de producten van het skin control gamma specifiek voor de vette en onzuivere huid.

 

Skin Care Deluxe         60min      €50

 

Bij deze gelaatsverzorging kom je helemaal tot rust. Na de reiniging van het gelaat kan je genieten van een rustgevende gelaatsmassage en droom je helemaal weg. Een serum wordt aangebracht volgens de noden van de huid en geeft een ware vitamieneboost. Een verzorgend masker om de huid te herstellen. Het power lift eye contour crème voor de verzorging van de ogen is ideaal voor de kraaienpootjes tegen te gaan en de rimpels te vervagen. Afsluiten met een dagcrème.

Deze verzorging is geschikt voor alle huidtypes.

 

Comfort Skin Care    60min   €50

 

Deze gelaatsverzorging staat voor heropbouw en herstel voor de meest gevoelige en breekbare huidtypes zoals kankerpatiënten, chronische zieke patiënten. Deze behandeling verminderd de hypersensitiviteit, tekenen van huidveroudering worden vertraagt, de huid en gelaatscontouren worden verstevigd. De huid word in alle zachtheid heropgebouwd en krijgt haar levendige uitstraling terug.

 

Skin Control Care       90min   €70

 

Deze behandeling is voor de onzuivere, vette huidtypes die kampen met onzuiverheden, acne, verwijde poriën, glimmende huid.

Tijdens deze verzorging wordt een zorgvuldige combinatie gemaakt van reinigen van de huid, kalmeren van de talgklier en ontstekingen, herstellen, verfijnen en matteren van het huidoppervlak. Heel belangrijk om deze verzorging thuis verder te zetten voor een mooi resultaat!

 

Deep Repair -

Anti Aging Skin Care   90min   €70

 

Deze gelaatsverzorging is geschikt voor de meest veeleisende huidtypes en biedt een diepgaande verzorging om de huid te herstellen en om huidveroudering en rimpels tegen te gaan. De behandeling is het hele jaar door geschikt voor de huid die veel verzorging en aandacht nodig heeft.

Ideale verzorging vb na de zomer waarbij de huid een ware vitamine boost kan gebruiken. 

 

Hydro Lift Care       90min   €80

 

Deze verzorging is geschikt voor de grauwe en futloze huid maar ook voor de gedehydrateerde huid.

Een herstellende en voedende behandeling waarbij de huid langdurig gehydrateerd blijft.

Rimpels vervagen, kraaienpootjes verdwijnen, de huid voelt sterker en veerkrachtiger aan.